Селидбе Београд |Rent a car Belgrade

Селидбе Београд

Селидбе Београд

Селидбе Београд. Наша фирма врши јефтине селидбе у свим деловима Београда и Србије. Дугогодишње искуство и успешне селидбе у Србији или у иностранству чине нас поузданим партнером за све типове селидби.

Више од 11 година имамо професионални тим, поуздане раднике за безбедне селидбе у Београду и Србији. Пружамо услуге превоза било да је у питању селидба фирме, магацина, селидба стана или целе куће. Најбржа екипа на терену обавиће и процену и дати вам бесплатну понуду цена за селидбу. Превоз, опрема, заштитни материјали и кутије су наша брига.

Бесплатна процена селидби
Ако нас позовете одмах на 062 242 282, урадићемо бесплатну процену цене селидбе. Поред тога, добићете и најповољнију цену од екипе селидбе Београд. Комплетну амбалажу, зашититне материјале и картонске кутије за селидбе обезбеђујемо вам по набавној цени и не гледамо да на томе зарадимо од вас. Наше цене комби превоза у Београду крећу се од најниже цене са стартом испод 1.000 динара. Временом смо увидели да највећи број нових клијената код нас долази управо слушајући препоруке за селидбе у Београду од наших старијих клијената.

Вишегодишње искуство
Вишегодишње искуствоСа искуством од преко 10 година можете бити сигурни да су ваше ствари у сигурним рукама. Однос цене и квалитета услуге наша је предност у односу на конкуренцију. Преданост послу наших радника је нешто на чему инсистирамо. Управо зато 100% гарантујемо да ће ваше ствари након пресељена остати у истом стању кад смо их и преузели.

Заштита ствари
Када људи планирају селидбу, обично забораве оно основно – опрему за заштиту ствари и материјал за селидбу. Агенција за селидбе Београд ради тако што увек планира унапред и зна шта вам је тачно потребно. Код нас можете набавити сву опрему за заштиту и материјал за селидбе. Наравно, ако већ ми радимо вашу селидбу неће вам требати посебна опрема јер ми већ све имамо, међутим, ако планирате да сами пакујете ствари требаће вам стреч фолије, пуцкетаве фолије за паковање ломљивих ствари, кутије различитих величина и кесе за оне ствари које нису ломљиве. Селидбе Београд ће вам омогућити да све потребно добијете по набавној цени и доставићемо вам све на вашу адресу.

Монтажа и демонтажа намештаја
Уколико постоји потреба, радимо и демонтажу намештаја који после монтирамо у првобитно стање. У ту сврху приликом селидбе увек имамо више радника обучених и искусних за ту врсту посла који брзо и ефикасно расклопају и поново склапају било који део намештаја.

Врста превоза
У зависности од количине ствари које би требало преселити, за све врсте селидби на располагању су вам камионски и комби превоз. Унутрашњост возила за селидбу је увек чиста и у потпуности тапацирана.

Сигурна и поуздана услуга
Наше велико искуство базирано је на низу година проведених у послу са селидбама. За то време саставили смо уиграни тим људи који селидбе обављају сигурно, без тензије и проблема. Ваше ствари селимо на ново одредиште и будуће пребивалиште, без стреса и тензије. Гарантовано најјефтинија цена, доступност 24 часа на дан, многе препоруке старих клијената и гаранција да ће ваше ствари остати неоштећене добијате само у нашој агенцији за селидбе Београд.

Како да нас контактирате?
Уколико желите да нас ангажујете или имате додатна питања за нас, молимо вас да нас контактирате преко сајта https://beogradselidbe.com или на: +381 62 242 282.

Contact us

Beograd rent a car

Working hours

Monday - Sunday
00-24h
+381 63 267 620
Beograd rent a car

Phone

Reservations
00-24h
+381 63 267 620
Beograd rent a car

Viber

Reservations
00-24h
+381 63 267 620
Beograd rent a car

WhatsApp

Reservations
00-24h
+381 63 267 620