Delta Rent | Rent a car aerodrom Beograd

Rent a car Beograd na aerodromu Nikola Tesla

Putovanje avionom više nije samo stvar luksuza. Zahvaljujući low cost letovima i ubrzanom razvoju avio saobraćaja, sve je više građana koji sebi mogu priuštiti putovanje ovim prevoznim sredstvom. Verovali ili ne, avion je najbezbednije prevozno putničko sredstvo, što je samo još jedan od razloga što broj putnika avio saobraćaja raste iz godinu u godinu. Aerodromi su uglavnom izgrađeni van grada. Razlozi su to su praktične prirode. Upravo zbog te udaljenosti javlja se jedan manji problem a to je kako stići do grada. Opcija je nekoliko. Putnici mogu koristiti gradski prevoz, kontaktirati neku lokalnu taksi stanicu ili pozvati rent a car agenciju. Ovo poslednje postaje sve popularnije, jer pruža mnoge pogodnosti u odnosu na gradski prevoz i taksi vozila.  

Gradski prevoz redak, taksi skup


Gradski autobusi su ređi, upravo zbog velike rute koju prelaze, vikendom se njihov broj smanjuje. Ukoliko propustite jedan, možete zakasniti na mesto sastanka dok sačekate drugi. Dobra strana jeste što je prevoz povoljan. Beograd ima jednu gradsku liniju koja ide do aerodroma. Pored nje, postoji još jedan mini autobus koji ide skraćenom putanjom, ali je skuplji i ne može da primi veliki broj putnika. 
Kada je reč o taksi stanicama, Beograd ima veliki broj registrovanih stanica koje nude taksi usluge. U odnosu na gradski prevoz, taksi je brži, udobniji, ali skuplji, dešava se da čekate na nekoliko vozilo skoro isto ka da čekate i javni prevoz. 

Rent a car Beograd – rešenje koje se isplati
Dolazimo do jednog povoljnog rešenja, a to je rent a car. Rent a car Beograd je prevoz koji vam nudi udobnost, komfor koji je potreban i brzinu koja vam je potrebna. Pitanje koje se samo nameće jeste kako funkcioniše iznajmljivanje automobila? Šta je to što nam je potrebno? Ko sve može da iznajmi vozilo? 

Svi mogu iznajmiti automobil

Odgovori na ova pitanja su jednostavni. Rent a car Beograd je usluga koju može koristiti svako punoletno biće. Rezervacije možete obezbediti u samo nekoliko koraka. Sve što treba da uradite jeste da popunite formular na zvaničnom sajtu rent a car agencije. Potrebna vam je vozačka dozvola, vi određujete datum dolaska i vraćanja vozila. 

Rezervacije na sajtu 

Na sajtu agencije možete pogledati dostupne modele i na osnovu sopstvenih potreba, vi birate koji automobil želite da iznajmite. Vozilo vas čeka na aerodromu kada sletite. Veliki broj agencija nudi mogućnost i rent a car bez vozača. Vozni parkovi su opremljeni, svako vozilo prolazi detaljne servise. Uglavnom je reč o malo većim kombi vozilima i automobilima. 

Vozilo se može rezervisati i telefonskim pozivom. Prilikom rezervacije uplaćuje se depozit kao neka vrsta garancije. Korisnici rent a car su uglavnom ljudi iz sveta biznisa, ali postoje i izuzeci. Sve je više i mladih turista koji se odlučuju za ovu vrstu usluge, upravo jer boravak olakšava u znatnoj meri. 

Rent a car – idealan za kraća putovanja
Rent a car je pogodan za kraća putovanja. Ne morate da čekate kartu za gradski prevoz, ne morate da jurite slobadan taksi i možda ono najvažnije, vozite se sami, kada hoćete i gde hoćete. Ne zavisite od ostalih, vi kreirate svoj plan putovanja. 

Zato sledeći put kada posetite neki već grad, bez obzira da li je to Beograd ili neki drugi grad, razmislite o rent a car uslugama. Boravak će biti prijatniji i ugodniji, a to je i najvažnije, zar ne?

Kontaktirajte nas

Beograd rent a car

Radno vreme

Monday - Sunday
00-24h
+381 63 267 620
Beograd rent a car

Telefon

Rezervacije
00-24h
+381 63 267 620
Beograd rent a car

Viber

Rezervacije
00-24h
+381 63 267 620
Beograd rent a car

WhatsApp

Rezervacije
00-24h
+381 63 267 620